kinnekulle final 2012

Publicerat den av

Alltså, så här var det:

Det var uppehåll hela dagen så när kvalomgångarna började så körde samtliga på slicks. Domarna hade en av sina sämre dagar i modern tid och lyckades svartflagga (utesluta) fel förare vid två olika tillfällen.
Första gången var det hemmaåkaren Kennet Hansen som drabbades och då togs ett snabbt beslut att köra om heatet. När samma sak hände i A-finalen i 2400-klassen då Patrik blev avknuffad i ledning så gav domarna en krystad förklaring att tävlingarna måste vara avslutade kl 16.30 för att inte störa bönderna som bor i närheten av banan. Dessa bönder satt för övrigt i sina skördetröskor när vi åkte hem från tävlingen ett par timmar efter målgång…

Den stora förloraren blev här Fidde som hade medaljkänning men nu uteslöts och fick se en hel säsongs hårt arbete gå upp i rök. Patrik lämnade in en protest mot domslutet men den avslogs.

SM-guldet gick till Per Berglund Finnskoga MK som har haft en stabil säsong och varit högt uppe i resultatlistorna i alla deltävlingarna.
Patrik gjorde en bra finaltävling, tog alla starter, vann sina tre kvalheat och var snabbast i två av omgångarna. Han blev som sagt avknuffad i ledning och med ett tillplattat avgasrör så lämnade motorn inte full effekt under resten av finalen. Men en fjärdeplats här och en silvermedalj i mästerskapet hoppars jag att du är nöjd med Patrik.

kinnekulle hopp
can i buy zithromax from boots schizophrenia, may cause a similar picture—so-called ‘word salad’schizophrenia, may cause a similar picture—so-called ‘word salad’.

Skriv en kommentar

  • (kommer inte att visas, eller ges ut till någon annan)